Don Tuinen is dé specialist voor uw complete tuin. Van overkappingen en (sier)bestrating tot aan schuttingen en houtbouw, bij ons vindt u alle diensten onder één dak. Of u nu op zoek bent naar een gezellige loungeplek, een strakke moderne tuin of juist een weelderige groene oase, wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin. Laat uzelf inspireren en informeren en ontdek wat wij voor uw tuin kunnen betekenen.

TUINONTWERP

Bij het ontwerpen van een tuin draait alles om maatwerk. We kijken naar uw persoonlijke wensen, behoeften en stijlvoorkeuren, en vertalen deze naar een uniek tuinontwerp. Onze tuinexperts weten als geen ander hoe belangrijk het is om niet alleen mooie, maar ook praktische oplossingen te bieden.

OVERKAPPING

Overkappingen bieden beschutting en comfort, zodat je het hele jaar door van je tuin kunt genieten. Of u nu op zoek bent naar een modern design of een rustieke uitstraling, wij helpen u graag om de perfecte overkapping voor uw buitenruimte te realiseren. 

(SIER)BESTRATING

(Sier)bestrating is de basis van elke tuin of buitenruimte. Het zorgt niet alleen voor een mooie en verzorgde uitstraling, maar het biedt ook functionele voordelen, zoals het creëren van looppaden en terrassen. Bij het aanleggen van bestrating is het belangrijk om rekening te houden met de juiste materialen, patronen en kleuren, zodat het perfect past bij uw wensen en behoeften.

SCHUTTING

Een schutting biedt niet alleen privacy en veiligheid, maar kan ook dienen als een stijlvolle toevoeging aan jouw buitenruimte. Bij ons staan we klaar om de perfecte schutting voor jou te ontwerpen en bouwen, zodat jij ongestoord kunt genieten van jouw eigen buitenparadijs. Van hout tot steen en van modern tot rustiek, wij hebben alle expertise en materialen in huis om jouw ideale schutting te realiseren.

HOUTBOUW

Hout is een duurzaam en veelzijdig materiaal dat perfect is voor het creëren van unieke en mooie buitenruimtes. Bij ons bent u aan het juiste adres voor houtbouw op maat. Onze expertise en vakmanschap zorgen ervoor dat uw houtbouwproject perfect past in uw tuin, terwijl het ook nog eens jarenlang meegaat.