Een tuin is zoveel meer dan een verzameling aan planten en bloemen. Het is een plek waar u tot rust kunt komen, waar u kunt genieten van het buitenleven en waar u mooie herinneringen kunt maken met familie en vrienden. Een goed ontworpen tuin is daarom van onschatbare waarde. En bij Don Tuinen weten we precies hoe we van uw tuin een droomtuin maken.

VAN PROJECT NAAR SUCCES

Bij het ontwerpen van een tuin komt veel kijken. Het begint met het in kaart brengen van uw wensen en behoeften, zodat we een ontwerp kunnen maken dat perfect aansluit bij uw levensstijl en smaak. Vervolgens kijken we naar de mogelijkheden en beperkingen van de locatie en het budget. Nadat we alles in kaart hebben, gaan wij aan de slag met het realiseren van uw droomtuin.

PASSIE VOOR HET VAK

Bij Don Tuinen weten we als geen ander hoe belangrijk het is om rekening te houden met alle elementen in de tuin. Niet alleen met de planten en bloemen, maar ook met de bestrating, de overkapping, de schuttingen en de houtbouw. Het ontwerp moet immers een harmonieus geheel vormen, waarbij alle elementen elkaar versterken en in balans zijn.

UW DROOMTUIN REALISEREN?

Een goed ontworpen tuin is niet alleen mooi om te zien, maar ook praktisch en functioneel. Een slimme indeling zorgt ervoor dat de tuin optimaal wordt benut en dat er voldoende ruimte is om te spelen, te loungen en te eten. Ook houden we rekening met de seizoenen en zorgen we dat de tuin het hele jaar door aantrekkelijk is.

Kortom, het ontwerpen van een tuin is een vak apart. Een vak dat wij als geen ander verstaan. Met onze jarenlange ervaring, creativiteit en oog voor detail zorgen wij voor een tuin die uw verwachtingen overtreft en waar u nog jarenlang van kunt genieten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.